menu

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Στη γειτονιά των Αγγέλων ο Βασίλης Μπεσκένης

  Στη γειτονιά των αγγέλων αναπαύεται από το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης.
  Ήταν όλοι εκεί για τον Βασίλη. Οι συγγενείς του, οι συνάδελφοί του, οι φίλοι του, πολιτικοί αρχηγοί,  βουλευτές και πλήθος κόσμου βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Γλυφάδας για να πουν το τελευταίο αντίο στο Βασίλη που τόσο πρόωρα και αναπάντεχα έφυγε από κοντά μας και να συμπαρασταθούν στους γονείς του Ηλία και Μαρία και στη σύζυγό του Γιώτα. Απαρηγόρητη η μητέρα του και συμπατριώτισσά μας Μαρία Λυμπεροπούλου-Μπεσκένη βγήκε από την εκκλησία υποβασταζόμενη από τον σύζυγό της Ηλία και τα αδέλφια της Κώστα, Βάσω και Αθανασία.
  «Είμαστε οικογένεια Βασίλη μου και θα σε αγαπώ πάντα». Με αυτά τα λόγια τον αποχαιρέτησε η γυναίκα του Γιώτα Χατζημιχαηλίδου πριν ξεσπάσει σε λυγμούς. Τα πολύωρα ταξίδια τους για να έρθουν στο χωριό μας, τα Μαλλωτά Αρκαδίας, θυμήθηκε ο ξάδελφός του Ζαννής Γκιουζέλης, διαβάζοντας και το τελευταίο γράμμα του Ηλία και της Μαρίας, των γονιών του Βασίλη. «Ασύλληπτη φρίκη να θάβει ο πατέρας το παιδί του. Το δράμα αυτό, όπως και της μητέρας σου, το ελαφρύνει το αίσθημα της περηφάνειας που μας χάρισες» ήταν μερικά από τα λόγια του χαροκαμένου πατέρα που διάβασε ο Ζαννής. Συγκλόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον επικήδειο που εκφώνησε «Δεν θα αφήσουμε την οικογένειά σου ούτε στιγμή μόνη της. Βασίλη μην ανησυχείς. Καλό ταξίδι φίλε» του είπε κλαίγοντας.
  Με ένα παρατεταμένο τελευταίο χειροκρότημα βγήκε από την εκκλησία το φέρετρο και οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

  Καλό Παράδεισο Βασίλη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της Γλυφάδας που σε σκέπασε. 
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου