menu

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη εκδήλωση

Σε μια πολύ ζεστή εκδήλωση, με χαρακτηριστικά την καλή διάθεση και το κέφι, προσαρμοσμένα στο κλίμα των αποκριάτικων ημερών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου 2014, στην ανακαινισμένη αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου, ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλλωτών «Η Πρόοδος».  


 Τηρώντας το έθιμο της φωτιάς των Αποκριών, στον προαύλιο χώρο του σχολείου είχαμε ανάψει μια μεγάλη φωτιά.


Μέλη και φίλοι του συλλόγου, μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση που ήταν προσφορά του Συλλόγου και διασκέδασαν χορεύοντας μέχρι αργά.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διονύσης Κόκκοτας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, Καλές Απόκριες και Καλή Σαρακοστή. Στη συνέχεια, ο Ταμίας Αλέκος Μυλωνάς ευχαρίστησε τους δωρητές μας που με τις προσφορές τους καταφέραμε να ανακαινίσουμε την αίθουσα του σχολείου που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Έξω από το σχολείο είχε στηθεί ψησταριά όπου ψήνονταν σουβλάκια και λουκάνικα τα οποία σερβιρίστηκαν στους παρευρισκόμενους ενώ δίπλα στην ψησταριά υπήρχε το καζάνι με το βραστό, προσφορά της Κατερίνας Παναγοπούλου. 

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παν. Μπούρας, ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Κλουκίνας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δ. Αποστολόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ν. Κούτσουρας, Ν. Μάντης, Ειρ. Λύγουρη, Φ. Καρατζαφέρης, Κ. Μιχόπουλος και Π. Νικητόπουλος, οι Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων Μαλλωτών Σπ. Κεντιστός, Μακρυσίου Δ. Πριλίγκος και Καστανοχωρίου Αθ. Χρηστέας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Γεωργακόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ραψομματαίων «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» Λ. Κανέλλος και ο Εφημέριος του χωριού μας π. Χρήστος Καγιανάς που δεν λείπει ποτέ από τις εκδηλώσεις μας.

Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά στην οποία ανταποκρίθηκαν οι παριστάμενοι και τους ευχαριστούμε.

Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Τον Γιώργο Κόκκοτα και τον Δημήτρη Κόττα για το ψήσιμο των κρεατικών, τον Γιώργο και την Κατερίνα Παναγοπούλου για το βραστό που μας προσέφεραν, την κα Φωτεινή Μπελόκα-Κονταργύρη για τα μακαρόνια, την κα Ευαγγελία Παπαελευθερίου, τη δασκάλα μας κα Ιωάννα Μπελόκα-Πανταζή, τη Μαρία Παν. Μπελόκα και την Κατερίνα Αλ. Τσίρμπα για τα γλυκά που μας έφεραν και σερβιρίστηκαν με τα γλυκά που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του συλλόγου, τον Ηλία Ανδρικόπουλο για τα ξύλα που έφερε για το άναμμα της φωτιάς και για τη φροντίδα της. 



 

 

 

 




 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου