menu

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Μεγάλο ξεφάντωμα στο πανηγύρι μας

Πραγματοποιήθηκε κανονικά και φέτος το καθιερωμένο πλέον «Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία» που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Το πρωί τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία από το Σύλλογο και τις οικογένειες Παναγόπουλου, Μυλωνά και Καραχάλιου στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία την οποία παρακολούθησε πλήθος προσκυνητών από το χωριό μας, τα γύρω χωριά και τη Μεγαλόπολη μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μεγαλόπολης Βασ. Χίνης, ο Αντιδήμαρχος Δημ. Γιώτης, ο Δημ. Σύμβ. Ηλ. Ν. Τσίρμπας, οι Τοπικοί Εκπρόσωποι Μαλλωτών Δήμ. Βελισσάρη και Μακρυσίου Δημ. Πριλίγκος.





Ξέφρενο κέφι και νεανικός παλμός χαρακτήρισαν ακόμα μία φορά το παραδοσιακό πανηγύρι του χωριού μας που διοργανώθηκε "κόντρα στην κρίση" το βράδυ της Δευτέρας. Με τη Γιώτα Κόκκορη, τη Μαρίνα Παναγιωτοπούλου και το Θοδωρή Προύτζο στο τραγούδι υπό τους ήχους του κλαρίνου του δεξιοτέχνη Σωτήρη Κανελλάκη και της ορχήστρας «Τα Παιδιά της Μεγαλόπολης» το κέφι του κόσμου έφτασε στο ζενίθ. Η πολυπληθής νεολαία κράτησε τα σκήπτρα στο χορό, συμπαρασύροντας και τους μεγαλύτερους σε ένα ξεφάντωμα που κράτησε έως τις πρωινές ώρες.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Διον. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Βασ. Χίνης, οι Δημ. Σύμβουλοι Σταύρος Αθανασόπουλος, Γιάννης Γεωργακόπουλος, Χριστίνα Μακρή και ο δικός μας Ηλίας Ν. Τσίρμπας, οι Εκπρόσωποι Τ.Κ. Μαλλωτών Δ. Βελισσάρη, Μακρυσίου Δ. Πριλίγκος, Καστανοχωρίου Αθ. Χρηστέας και Ραψομμάτη Π. Θεοδωρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Τα δώρα κερδίζουν οι αριθμοί: 453, 328, 255, 810, 631, 941, 345, 1160, 150, 558, 553, 995, 1001, 1318, 1030, 20, 1348, 218, 1225, 639, 763, 505, 253, 998, 823, 1292, 776, 1173, 203, 555, 802, 230, 1231, 1350, 456 και ήταν προσφορά του Συλλόγου μας, του Αλέκου Μυλωνά, της οικογένειας Κόκκοτα, της οικογένειας Μπάζιου, του Γιώργου Παναγόπουλου, της οικογένειας Βελισσάρη, του Γιάννη Δουβή, των επαγγελματιών της Μεγαλόπολης: Τουριστικό Γραφείο Λιακόπουλου, Ζυμαρικά Μακρή, Κρεοπωλείο Μπάζιου, Ενδύματα Αντώνακα, Κρεοπωλείο Δαλάτση, Ζυμαρικά Ψύλλα, Εργαλεία Καρβουνιάρη, Λευκά Είδη Μπαλάφα, Τέντες Πατρικοβασιλάκου, Ενδύματα Δούμουρα, Πρατήριο καυσίμων Ηλ. Αθ. Τσίρμπα, και των φίλων του Συλλόγου Νίκου Μαρκολέφα και Αφροδίτης Σαραντοπούλου τους οποίους ευχαριστούμε.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Διονύσης Κόκκοτας και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου και τους εύχονται ο Προφήτης Ηλίας να είναι πάντοτε δίπλα τους. Τέλος ιδιαίτερες είναι οι ευχαριστίες σε όλους όσοι με την εθελοντική τους εργασία και το κέφι τους συνέβαλλαν στην επιτυχία του πανηγυριού
Ακολουθούν video και φωτογραφίες από το πανηγύρι.



























  








 




























































Χορηγοί επικοινωνίας: megalopoli-fm.blogspot.gr, kafeneio-megalopolis.gr, megalopoli.blogspot.gr, arcadiaportal.gr, kalimera-arkadia.gr, arcadialive.gr, voltastintripoli.blogspot.gr, arkadika-online.blogspot.gr, pelopaspress.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου